Τα δωμάτια
μας

Deluxe Double Room A1

Η έντονη παρουσία των διαχρονικών υλικών της πέτρας, του ξύλου και του μετάλλου, σε συνδυασμό με τα ζεστά χρώματα που έχουν επιλεγεί στα επιμέρους στοιχεία του δωματίου, διαμορφώνουν ένα αρμονικό και φιλόξενο περιβάλλον, ιδανικό για την παραμονή δύο ατόμων. 

Junior Suite A2

Πρόκειται για ένα ευρύχωρο δωμάτιο, στο οποίο κυριαρχούν τα φυσικά υλικά και οι γήινες αποχρώσεις.

Deluxe Suite B4

Το πλέον ευρύχωρο δωμάτιο του αρχοντικού έχει διαμπερή διάταξη και περιλαμβάνει ένα μικρό καθιστικό προς τη βόρεια αυλή του συγκροτήματος, ένα μπάνιο και τον κυρίως χώρο του υπνοδωματίου με θέα προς τη λίμνη.

Junior Suite B3

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά φωτεινό χώρο, τον έναν εκ των δύο καλοκαιρινών «οντάδων» της παραδοσιακής καστοριανής κατοικίας που στεγαζόταν παλαιότερα στο κέλυφος, με βασικότερο χαρακτηριστικό του τη σειρά παραθύρων που προσανατολίζονται προς τη θέα.

Αίθουσα Πρωινού | Μπαρ

Στο ισόγειο του αρχοντικού,  υπάρχει διαμορφωμένη αίθουσα καφέ – μπαρ με άμεση πρόσβαση στην αυλή του συγκροτήματος απέναντι από τη λίμνη Ορεστιάδα, όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό – ποτό σας, είτε στον εσωτερικό είτε στον υπαίθριο χώρο. Κυρίαρχο στοιχείο της αίθουσας αποτελούν οι παλαιοί πέτρινοι τοίχοι και τα εμφανή τμήματα του βράχου πάνω στον οποίο θεμελιώνεται το αρχοντικό, σε συνδυασμό με τα περίτεχνα ξύλινα ταβάνια της οροφής.  

Σχεδιάστε την επόμενη σας απόδραση

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μας

Book your stay

Για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές, παρακαλούμε συμπληρώστε
την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο